Примірне двотижневе меню (для дітей санаторних дошкільних навчальних закладів (груп))

Автор
Примірне двотижневе меню (для дітей санаторних дошкільних навчальних закладів (груп))

Наказ Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України 17.04.2006 № 298/227

//www.mozdocs.kiev.ua

Назва страви Вихід страви Назва страви Вихід страви
1 неділяПОНЕДІЛОК ВІВТОРОК
Ясла Сад Ясла Сад
СНІДАНОК СНІДАНОК
Салат з огірків та помідорів 50 50 Салат з моркви, яблук з родзинками 50 60
Картопляна запіканка з яйцем 90 150 Вареники ліниві зі сметанним соусом 100/25 130/30
Булка з маслом, твердим сиром 30/5/10 40/5/15 Булка з медом 25/7 30/8
Чай з молоком 150 200 Кефір 150 180
Свіжі фрукти 60 100 Свіжі фрукти 50 80
ОБІД ОБІД
Ікра овочева збірна 50 60 Ікра баклажанна 50 60
Борщ український 180 250 Суп овочевий з сметаною 180 250
Хліб житній 30 50 Хліб житній 30 50
Плов з м’ясом 130 150 Биточок м’ясний в молочному соусі 60/50 80/60
Компот з свіжих фруктів 150 200 Гречана каша ( в’язка ) 100 130
ВЕЧЕРЯ ВЕЧЕРЯ
Сік 60 100 Сік 60 100
Молочна пшенична каша 180 250 Салат з капусти, моркви 50 60
Булка з маслом 25/4 30/5 Сосиска (ковбаса) 40 60
Домашня булочка з родзинками 50 80 Тушкована картопля 80 150
Какао 150 180 Булка з маслом 20/5 25/5
Назва страви Вихід страви Назва страви Вихід страви
СЕРЕДА ЧЕТВЕР
Ясла Сад Ясла Сад
СНІДАНОК СНІДАНОК
Салат з помідорів і солодкого перцю 50 50 Салат з моркви і яблук 40 50
Рибна тюфтеля 60 - Сирна запіканка з родзинками в молочному соусі 120/40 150/50
риба по-польські з овочами - 90 Булка з маслом 25/5 40/5
Картопляне пюре 80 150 Ряжанка 150 180
Булка з маслом 20/5 - Свіжі фрукти 60 90
Булка з маслом, твердим сиром - 40/5/15
Чай з лимоном 150 180
Свіжі фрукти 50 80
ОБІД ОБІД
Суп рисовий з сметаною, м'ясними фрикадельками 180 250/20 Ікра кабачкова 50 50
Хліб житній 30 50 Розсольник 180 250
Рулет м'ясний, фарширований яйцем з молочним соусом 80/40 90/50 Хліб житній 30 50
Тушкована капуста 80 130 М'ясна тефтеля 60 -
Компот з сухофруктів 150 200 Гуляш з соусом - 50/40
Картопля, запечена в сметані 100 150
Кисіль зі свіжих фруктів 150 200
ВЕЧЕРЯ ВЕЧЕРЯ
Сік 60 100 Сік 60 100
Молочна геркулесова каша 180 250 салат з огірків 40 50
Булка з маслом 15/5 - Голубці з рису та м'яса 130 150
Булка з медом - 20/7 Булка з маслом 20/5 30/5
Пиріжки з яблуками - 80 Молоко 150 180
Какао 150 180 Ватрушка з сиром 50 80
Назва страви Вихід страви Назва страви Вихід страви
П'ЯТНИЦЯ 2 неділяПОНЕДІЛОК
Ясла Сад Ясла Сад
СНІДАНОК СНІДАНОК
Рибна котлета 60 100 Салат з помідорів 50 50
Овочева запіканка 100 130 Омлет 60 70
Булка з маслом, твердим сиром 25/5/10 30/5/15 Макарони відварені, сир твердий 100/10 150/15
Чай з лимоном 150 180 Булка з маслом 30/5 40/5
Печене яблуко 30 60 Какао 150 180
ОБІД Свіжі фрукти 60 100
Салат з капусти, моркви, яблук 50 50 ОБІД
Капусняк український 180 250 Ікра баклажанна 50 60
Хліб житній 30 50 Суп рисовий 180 250
Картопляні зрази (картопляники) з м'ясом із сметанним соусом 130/15 150/20 Хліб житній 30 50
Картопля тушкована з м'ясом 130 150
компот зі свіжих фруктів 150 200
ВЕЧЕРЯ компот зі свіжих фруктів 150 200
Сік 60 100
Варене яйце - 1 ВЕЧЕРЯ
Молочна манна каша 180 250 Сік 60 100
Булка з маслом 25/5 25/5 Молочні макарони 180 250
Молочний кисіль 150 180 Булка з маслом 25/5 30/5
Вафлі 20 40 Чай з молоком 150 180
Назва страви Вихід страви Оладки з родзинками 50 90
ВІВТОРОК Назва страви Вихід страви
Ясла Сад СЕРЕДА
СНІДАНОК Ясла Сад
Салат з моркви, яблук 40 50 СНІДАНОК
Запіканка манно-сирна з родзинками 120 150 Салат з помідорів та огірків 50 50
Булка з маслом 25/5 30/5 Рибні кнелі 60 -
Ряжанка 150 180 Оселедець, варене яйце - 50/1/2
Печене яблуко з медом 80/7 100/8 Картопляне пюре 80 150
Булка з маслом 25/5 -
ОБІД Булка з маслом, твердим сиром - 40/5/15
Салат з капусти, солодкого перцю 50 50 ОБІД
Борщ буряковий зі сметаною 180 250 Ікра овочева збірна 50 60
Хліб житній 30 50 Суп з вермішеллю 180 -
Котлета 60 80 Суп з вермішеллю і м'ясними фрикадельками - 250/20
Картопля, запечена в молочному соусі 100 150 Тюфтеля м'ясна з рисом в томатному соусі 80/40 100/40
Компот з сухофруктів 150 200
ВЕЧЕРЯ Овочі, тушковані в сметані 100 130
Сік 60 100 Компот зі свіжих фруктів 150 200
Тушкована капуста з м'ясом (бігос) 130 150
Булка з маслом 20/5 25/5 ВЕЧЕРЯ
Ватрушка з родзинками 50 80 Сік 60 100
Кава з молоком 150 180 Молочна гречана каша 180 250
Назва страви Вихід страви Молоко 150 180
ЧЕТВЕР Пиріжки зі сливами - 80
Ясла Сад
СНІДАНОК Назва страви Вихід страви
Салат з моркви, яблук з родзинками 50 60 П'ЯТНИЦЯ
Сирники в сметанному соусі 100/20 130/25 Ясла Сад
Булка з маслом 25/5 - СНІДАНОК
Булка з медом - 40/8 Рибна котлета 60 -
Кефір 150 180 Риба смажена - 100
Свіжі фрукти 50 80 Перець, фарширований овочами 100 130
ОБІД Булка з маслом, твердим сиром 25/5/10 40/5/15
Ікра кабачкова 50 50 Чай з лимоном 150 180
Суп овочевий 180 250 Свіжі фрукти 55 85
Хліб житній 30 50 ОБІД
Салат з капусти, цибулі 50 50
М'ясна фрикадель в томатному соусі 60/30 - Суп гречаний з сметаною 180 250
Хліб житній 30 50
Бефстроганов - 80/40
Пшенична каша 100 130 Рагу овочеве з м'ясом 130 150
Кисіль зі свіжих фруктів 150 200
ВЕЧЕРЯ Компот зі свіжих фруктів 150 200
Сік 60 100 ВЕЧЕРЯ
Салат з буряків, цибулі 40 50 Сік 60 100
Сосиска (ковбаса) 40 60 Варене яйце - 1
Картопляні зрази з овощами 130 150 Молочна рисова каша 180 250
Булка з маслом 20/5 30/5 Кисіль молочний 150 180
Кава з молоком 150 180 Печиво - -