Замість "Віагри": вчені розповіли як безкоштовно долати еректильну дисфункцію

Читать на русском
Автор
5537
Їзда на велосипеді — один із популярних видів спорту
Їзда на велосипеді — один із популярних видів спорту. Фото Unsplash.com

Вчені впевнені — спосіб допоможе на різних етапах хвороби

Під час свого існування людство стикалося з різними хворобами, чого варта тільки пандемія коронавірусу. Однак деякі з них можна подолати за допомогою тренувань, впевнені вчені.

Портал Sciencealert опублікував результати дослідження вчених, які стверджують, що регулярні тренування можуть бути такими ж ефективними як і пігулки у боротьбі з еректильною дисфункцією. Графік при цьому дуже м'який — усього три тридцятихвилинних заняття на тиждень.

Дослідники у США визначили, що заняття аеробними вправами — ходьбою, їздою на велосипеді по пів години кілька разів на тиждень покращують еректильну функцію. Фізіологи зазначають, що вправи є доступним варіантом для лікування при перших проблемах, також вони не несуть високого ризику.

При цьому покращення демонстрували люди з різною вагою тіла та станом здоров'я. Найкращі результати дослідник отримали у людей з важкою формою еректильної дисфункції — в них відбулось найбільш продуктивне покращення.

Загалом зазначається, що фізичні вправи покращують кровообіг, допомагають боротися з ожирінням і знижувати артеріальний тиск. Аеробні вправи мають такий же ефект як вживання препарату "Віагра", порівняли дослідники.

Раніше "Телеграф" розповідав, що фізичні вправи можуть допомогти зігрітися і в мороз. Наприклад, зігріти руки допоможе "танок пінгвіна".

Info Icon

Важливо: будь-яка інформація медичної тематики, розміщена на сайті Телеграф, носить інформаційний характер і не являється рекомендацією.
Застосування будь-яких медичних препаратів повинно бути узгоджене з лікарем.