Як провести зиму без хвороб: практичні поради, як протриматися здоровим до весни

Читать на русском
Автор
13027
Взимку потрібно максимально дбати про своє здоров’я
Взимку потрібно максимально дбати про своє здоров’я. Фото pexels.com

Не забувайте носити шапку і намагайтеся не промочити ноги.

Пізня осінь і зима — це "популярний" час, щоб захворіти. Щоб такого не сталося, потрібно заздалегідь подбати про своє здоров’я заздалегідь. Наприклад, прикупивши на зиму пару гарних теплих черевиків або чобіт, а також теплу куртку або пуховик. Однак, крім цього, є ще кілька "правил". Які саме читайте далі.

Як зазначає видання lifehacker, протриматися здоровим до весни — цілком реальне і здійсненне завдання, головне підійти "до справи" відповідально та сумлінно.

Що робити, щоб узимку не захворіти

  • Спіть вдосталь — нестача сну згубно впливає на здоров’я. При дефіциті сну, можливість захворіти набагато вище. Намагайтеся приділяти сну не менше 8 годин на добу.
  • Більше рухайтеся — лише 10 хвилин на день фізичних вправ допоможуть вам бути в тонусі.
  • Правильно харчуйтеся — обов’язково подбайте про свій раціон, додавши в нього продукти, багаті на вітаміни, а також білками і клітковиною.
  • Найчастіше провітрюйте приміщення, особливо якщо ви працюєте в офісі, де багато людей. Просте провітрювання може врятувати від загального зараження.
  • Мийте руки — найпростіший звичайний обряд, який в рази знижує можливість підчепити вірус.

Раніше "Телеграф" розповідав, який генератор найкраще вибрати на зиму і скільки коштуватиме його покупка. А також ми повідомляли, як одягатися взимку, щоб не мерзнути. Є три обов’язкові шари одягу.

Info Icon

Важливо: будь-яка інформація медичної тематики, розміщена на сайті Телеграф, носить інформаційний характер і не являється рекомендацією.
Застосування будь-яких медичних препаратів повинно бути узгоджене з лікарем.