Хвороба Паркінсона чи щось інше? Лікар розповіла, від чого може страждати путін

Читать на русском
Автор
855
Роздута особа путіна може свідчити про прийом різних ліків Новина оновлена 14 липня 2022, 18:39
Роздута особа путіна може свідчити про прийом різних ліків

Як тремор, і часом нерухомість кінцівок російського диктатора є свідченням проблем зі здоров'ям російського диктатора.

Зовнішній вигляд російського кривавого диктатора володимира путіна останні кілька років дозволяє журналістам і медикам розмірковувати про ймовірно серйозні проблеми з його здоров’ям. Серед цілого букету захворювань, що приписують політику, згадується і хвороба Паркінсона. Вона впливає на загальну рухливість кінцівок, а їх дивна поведінка у путина було помічено не раз.

Однак на думку лікаря-невролога Олександри Щебет, путін може страждати лише від синдрому паркінсонізму або екстрапірамідного синдрому, пише "НВ". Вони схожі на звичайний прояв Паркінсона, але, швидше за все, викликані пошкодженням організму через іншу хворобу.

Фахівець близько півроку спостерігала за публічними появами путіна і каже, що він виглядає як знеможена хворобою людина. У політика регулярно змінюється вигляд обличчя — набряк набігає, то йде.

"Іноді здається, що це дві різні людини, адже не може звичайна людина так швидко набирати вагу та худнути, — зазначає Олександра Щебет. — Але це може бути побічною дією при прийомі високої дози стероїдів".

У зв’язку з цим невролог наголошує, що такі препарати путін, імовірно, отримує через свою онкологію. Достовірно невідомо, чи є у путіна рак і який орган саме ним уражений, проте стероїди часто використовують, щоб придушити природний імунітет при певній терапії.

"На високі дози гормонів таких стероїдів дійсно є побічна реакція, яка, зокрема, може давати такий зовнішній вигляд, який називається "місяцеподібне обличчя". Саме це у путіна досить типове", — наголошує лікар.

Також вона припускає, що прогресуючий рак може давати ускладнення і на мозок, через що виникають проблеми з кінцівками. До цього відноситься і малорухливість правої сторони тіла путіна — особливо руки, а також довільні посмикування ногами під час сидіння в кріслі. Разом з цим подібні прояви можуть свідчити про перенесений путіним інсульт.

Додамо, що відмінності у зовнішності російського диктатора також нерідко пов’язують із популярною теорією існування двійників путіна. "Телеграф" раніше розповідав, яку класифікацію таких "варіантів" кремлівського лідера вигадали в росії.

Також ми писали про те, що крім фізичних хвороб у володимира путіна можуть бути також і психологічні проблеми.

Info Icon

Важливо: будь-яка інформація медичної тематики, розміщена на сайті Телеграф, носить інформаційний характер і не являється рекомендацією.
Застосування будь-яких медичних препаратів повинно бути узгоджене з лікарем.