Всі говорять про хвороби путіна: чим може бути хворий президент росії

Читать на русском
Автор
5841
Чимало деталей вказують на те, що диктаторові краще скласти заповіт
Чимало деталей вказують на те, що диктаторові краще скласти заповіт

Більшість фахівців сходяться на думці, що політик бореться з онкологією

У мережі дедалі частіше з'являються новини про ймовірну серйозну хворобу кривавого диктатора рф володимира путіна. Багато хто посилається на інсайди від наближених до політика олігархів, які не на камеру навіть називають ймовірний діагноз — рак. Втім, поки значна кількість людей обговорює, який саме орган путіна посікли метастази, інші вишукують й інші можливі захворювання.

"Телеграф" вирішив зібрати та структурувати всю інформацію про можливі діагнози, що приписуються лідеру Кремля.

Свіжі факти та аналітика – достовірно про війну з росією

Рак черевної порожнини

Вперше подібне припущення прозвучало від британського таблоїду The Sun, відомого своєю інсайдерською інформацією. За інформацією видання, саме через онкологію, яка вразила черевну порожнину, володимира Путіна і готували до серйозного хірургічного втручання.

Джерелом інформації, швидше за все, став YouTube-канал "Генерал СВР", який часто публікує нібито інсайди прямо від кремлівської тусовки.

"Буде операція, і він буде недієздатний. На який час ще не обговорювалося, але думаю, що недовго", — повідомив інсайдер.

Озвучувалися дані, що операція запланована на другу половину травня після участі диктатора в урочистому параді до Дня перемоги. Після цього політик начебто має зникнути на деякий час із інформпростору.

Рак щитовидної залози

Про можливі слабкості щитовидної залози путіна розповіли журналісти-розслідувачі видання "Проект", які характеризують себе як опозиційне видання. Згідно з їхніми повідомленнями, путін не здійснює тривалих поїздок без цілого пулу власних лікарів. Співробітники однієї з центральних Московських клінік буквально "закріплені" за російським диктатором.

Цікавим моментом є те, що крім невролога, дерматовенеролога, пари отоларингологів, у команді також є реаніматологи та хірурги.

"Проект" зазначає, що найчастіше з президентом бували отоларингологи Олексій Щеглов та Ігор Єсаков, а також хірург Євген Селіванов. Селіванов, як мінімум донедавна, спеціалізувався на онкології та займався проблемами щитовидної залози. Отоларинголог – це той лікар, який серед іншого може першим виявити проблеми із щитовидною залозою, зокрема онкологічні.

Путін публічно демонстрував інтерес до проблеми раку щитовидної залози.

У Кремлі, зрозуміло, таку ідею швидко спростували, заявивши, що стан здоров’я путіна не демонструє жодних погіршень.

Раніше одним із найчастіших діагнозів, згаданих у ЗМІ щодо хвороб владимира путіна був рак щитовидної залози.

Проблеми зі спиною

Все той же "Проект" пильну увагу приділяв і іншим лікарям, які супроводжують путіни на різних заходах в інших містах і навіть країнах. Серед них були і травматологи, яким, швидше за все, доручено спостереження за станом спини політика.

Як відомо, Володимир Путін є затятим любителем кінного спорту і, за непідтвердженими даними, кілька разів невдало падав під час поїздки на коні. Російські розслідувачі вважають, що диктатора могли кілька разів оперувати, в тому числі і через проблеми з опорно-руховим апаратом.

Хвороба Паркінсона

У 2020 році низка західних ЗМІ повідомляли, що Володимир Путін може страждати на хворобу Паркінсона. У Кремлі цю інформацію, звісно ж, спростували. Зате в останні місяці у путіна помітили інші метаморфози.

Багато хто в мережі звертає увагу якщо не на опухлі та малорухливі руки диктатора, то на його дивні пози під час сидіння на зустрічах.

путін хворий чи ні
"Горб" путіна на зустріч із Шойгу обговорювався кілька днів

Також згаданий інсайдер "Генерал СЗР" вже через Telegram припускав, що путін також може страждати й на інші неврологічними і навіть психологічними захворюваннями. Серед ймовірних діагнозів озвучувалося "шизоафективний розлад", для якого характерні симптоми шизофренії (у тому числі галюцинації). Однак жодних підтверджень цьому не було.

Рак крові

Цей варіант з онкологією став одним із "найсвіжіших". Інформацію повідомило видання Mirror, яке посилалося на розмову з одним із олігархів, що обертаються у кремлівських колах. І хоча джерело не назвало імені, журналісти все одно розповіли про отримані від нього дані.

Так, ймовірно, у путіна може бути рак крові. Це одне з найсерйозніших онкологічних захворювань, яке практично невиліковне. На такі міркування насамперед наближених до політика людей наштовхує його нездоровий вигляд.

Також існувало припущення, що метастази могли посікти легені диктатора. Версію із саркомою озвучував радник голови Офісу президента України Олексій Арестович.

Зазначимо, що "Телеграф" спеціально поспілкувався з лікарем-невропатологом Тетяною Майковою, яка спробувала розвіяти частину міфів, що існують у мережі, щодо хвороб путіна. Від чого саме, на її думку, може страждати російський лідер, докладно читайте в нашому матеріалі.

Info Icon

Важливо: будь-яка інформація медичної тематики, розміщена на сайті Телеграф, носить інформаційний характер і не являється рекомендацією.
Застосування будь-яких медичних препаратів повинно бути узгоджене з лікарем.