Рецепти найсмачніших швидких сніданків
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Із усього різноманіття рецептів ми обрали для вас найбільш смачні та прості у приготуванні.
Стандартний сніданок українця - це яєшня, вівсянка із родзинками, а то й просто філіжанка кави. Такі страви швидко набридають, а це впливає і на настій упродовж дня.
Запечені авокадо із яйцем, беконом і сиром
За словами експертів, якщо їсти два яйця на день, організм отримає потрібну кількість холіну. Це забезпечить комунікацію клітин головного мозку, а значить ви не ризикуватимете втратити пам’ять надто рано.
Зрештою, така страва допоможе перетворити банальну яєшню на цікавий і фотогенічний сніданок.
Інгрідієнти:
-
1 середнє авокадо
-
2 курячих яйця
-
1 шматочок смаженого бекону
-
Знежирений сир
-
дрібка солі
Приготування:
-
Нагрійте духовку до 200 градусів за Цельсієм;
-
Розріжте авокадо навпіл і вздовж, у середину половинок розбийте по одному курячому яйцю;
-
Бекон поріжте дрібними шматочками, а сир - натріть на мілкій терці;
-
Посипте авокадо зверху сиром і додайте бекон, після - легенько посоліть;
-
Готуйте 14-16 хвилин і подавайте теплим.
Бананові оладки
Це найпростіший рецепт, який тільки монжа вигадати. Звісно, після яєшні. Всього три інгредієнти, кілька маніпуляцій з пательнею - і страва готова.
Інгрідієнти:
-
2 банани
-
6 ст.л. вівсянки
-
1 куряче яйце
Приготування:
-
Очистіть банани та натріть їх на терці. Також їх можна подрібнити у блендері;
-
Додайте вівсянку до бананів. Її також можна попередньо перемолоти у борошно в блендері;
-
Далі додайте яйце та добре перемішайте;
-
Нагрійте пательню та викладіть тісто невеликими кружечками. Коли оладки підсмажаться з одного боку, обережно переверніть їх лопаткою та доведіть до готовності;
Подавайте теплими із медом.
Американський дієтолог Крістофер Гарнер розповів, які продукти не можна вживати на голодний шлунок.Лінива вівсянка в банці
Прекрасний сніданок для тих, кому ніколи готувати зранку. Увечері засипте вівсянку в банку і залийте кефіром або натуральним йогуртом. Залиште на ніч в холодильнику. Вранці додайте в кашу улюблені фрукти, сухофрукти, мед або горіхи.
⠀
Не рекомендується готувати кашу з пластівців швидкого приготування. Від них організм не отримає нічого корисного, крім порожніх калорій.
Тости з авокадо
Авокадо можна назвати чудовим продуктом через високий вміст корисних амінокислот, вітамінів і мінералів. Зробіть тости з цільнозернового хліба, очистіть і подрібніть ½ авокадо в кашку. Намажте масою тост. Покладіть зверху яйце і колечко з помідора.
Запечене яблуко з корицею
Інгредієнти:
- 1 яблуко;
- мюслі;
- кориця;
- 60 мл молока.
Приготування:
Яблуко натираємо на крупну тертку. Додаємо мюслі, корицю і молоко. Ставимо у мікрохвильову піч на 2 хв. Сніданок готовий.
Смачного!