Як не замерзнути під час відключень світла: прості поради від експерта з енергетики

Читать на русском
Автор
11091
Як зігрітися взимку
Як зігрітися взимку. Фото Відкриті джерела

Декілька простих порад допоможуть вам завжди залишатися в теплі

У зв'язку з масованими атаками на енергооб'єкти в Україні, багато жителів нашої країни щодня стикаються з плановими чи екстреними відключеннями світла. У таких випадках зі зрозумілих причин не можна зігрітися за допомогою електрообігрівача або електричної ковдри.

Насамперед у такий складний період, через який зараз проходить наша країна, кожен українець має дбати про своє здоров’я. Щоб не дати собі замерзнути, можна користуватися лише двома порадами — ходити в лазню і якнайбільше часу проводити на свіжому повітрі. Про це розповів голова правління асоціації "Нафта та газ України" Андрій Закревський в інтерв’ю на YouTube-каналі Ukrainian Media Network.

Він зазначає, що це два дуже елементарні, але ефективні способи. Будь-яка лазня, хамам або сауна не тільки загартовує людину, а й дає необхідні для організму ендорфіни, необхідне відчуття власного тіла, які дозволяють легко переносити зиму.

"Якщо ви досі цього не зробили та боїтеся залишків зими й того, що справді 18 квітня може бути сніг, ваше перше завдання — проводити якнайбільше часу на вулиці. І другий момент — щоб допомогти своєму організму, треба взяти й зайнятися цими контрастними видами", — сказав Закревський.

Щоб не замерзнути на вулиці, необхідно, щоб взуття завжди залишалося сухим. Тобто ноги потрібно тримати у теплі.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як зберегти тепло у своєму будинку. Названо п’ять простих секретів.

Info Icon

Важливо: будь-яка інформація медичної тематики, розміщена на сайті Телеграф, носить інформаційний характер і не являється рекомендацією.
Застосування будь-яких медичних препаратів повинно бути узгоджене з лікарем.