Як захиститися від магнітних бур: рецепти простих настоянок

Читать на русском
Автор
12424
Магнітна буря Новина оновлена 26 листопада 2022, 16:21
Магнітна буря

Позбутися неприємних впливів магнітних бур насправді не складно

Грудень 2022 року, як очікується, буде неспокійним у плані сонячної активності, яка неминуче торкнеться Землі та викличе магнітні бурі. Тобто для метеозалежних людей перший місяць зими нестиме достатню кількість випробувань у вигляді періодів погіршення самопочуття та коливань настрою.

Однак, як повідомляє РБК-Україна, є прості способи полегшити своє самопочуття у дні особливо сильних магнітних бур. Зокрема це стосується підтримки режиму дня та здорового способу життя.

Навантажувати себе силовими вправами у спортзалах не обов’язково, а ось прогулянки, плавання та гімнастика будуть дуже корисними у будь-якому випадку.

Також у дні погіршення самопочуття варто утриматися від вживання кофеїну що міститься в чаї або каві, а замість того віддайте перевагу трав’яним чаям. А якщо і вони не допомагають, то є пара рецептів трав’яних настоянок, які приготувати не так вже й складно.

Так для людей з розладами сну та проблемами із серцем рекомендують збірку з плодів глоду, шипшини, листя м’яти, кропиви та ромашки. Усі компоненти варто змішати у рівних пропорціях та заварювати як чай.

Для метеозалежних рекомендують зробити настоянку із подрібненого сухого чистотілу та ложки календули. Трави треба залити горілкою та дати настоятися 6 тижнів. Після цього її треба приймати двічі на день по десять крапель, запиваючи водою, при погіршенні самопочуття через зміну погоди.

Нагадаємо, що на почуття людей впливають не тільки магнітні бурі, а й коливання погоди, і цього тижня синоптики якраз прогнозують в Україні "температурні гойдалки"..

Info Icon

Важливо: будь-яка інформація медичної тематики, розміщена на сайті Телеграф, носить інформаційний характер і не являється рекомендацією.
Застосування будь-яких медичних препаратів повинно бути узгоджене з лікарем.