Жодних пластівців чи тостів: британський дієтолог розповів, який сніданок найкорисніший для стрункої фігури

Читать на русском
Автор
2308
Худнемо за допомогою правильного сніданку
Худнемо за допомогою правильного сніданку. Фото Відкриті джерела

Ключем до зниження ваги є звичка включати у сніданок яйця

У багатьох країнах світу проблема зниження ваги – одна з найактуальніших. При цьому в пошуках ідеальної фігури громадяни намагаються не використовувати спеціальні таблетки або іншу "хімію", а домагатися мети природним шляхом.

Саме для таких людей британський лікар-дієтолог Майкл Мослі рекомендує спеціальну дієту, про яку він розповів в інтерв’ю виданню Daily Mirror.

За словами Мослі, досягти стрункої фігури без таблеток та інших "чудо-засобів" може правильно вибраний сніданок, в основі якого — страви з яєць.

На думку фахівця, звичка включати у сніданок яйця є "ключем" до зниження ваги. А готувати їх можна будь-яким способом.

Свою точку зору Мослі аргументує тим, що яйця багаті на білок, вітамін В і селен, а також не підвищують холестерин у крові. Продукт, як підкреслив дієтолог, дозволяє почуватися ситим довше, ніж при вживанні на сніданок тостів або пластівців.

У омлет лікар порадив додавати цибулю та гриби. Іншими корисними інгредієнтами можуть стати шпинат, часник та куркума.

У той же час тим, хто не хоче набрати зайву вагу, у яйця не слід додавати бекон. Крім цього, із раціону на сніданок також краще виключити випічку, оскільки вона не приносить користі організму і містить багато калорій.

Нагадаємо, що деякі люди вважають "чудодійним засобом" для зниження ваги прийом проносних — але цей спосіб навряд чи можна вважати універсальним.

Info Icon

Важливо: будь-яка інформація медичної тематики, розміщена на сайті Телеграф, носить інформаційний характер і не являється рекомендацією.
Застосування будь-яких медичних препаратів повинно бути узгоджене з лікарем.