Що станеться з вашим тілом, якщо випивати склянку теплої води щоранку

Читать на русском
Автор
5093
Випивати склянку води з ранку – це дуже корисно
Випивати склянку води з ранку – це дуже корисно

Склянка води вранці здатна покращити зовнішній вигляд і зміцнити здоров’я.

Напевно, кожен хоч раз у своєму житті чув про неймовірну користь всього однієї склянки води зранку. І це справді так, проте найчастіше люди не знають, у чому полягає ця користь, а також у них немає відповіді, коли і яку воду потрібно пити. "Телеграф" відповідає на ці питання.

Нутриціолог Лідія Квашніна рекомендує почати пити щоранку приблизно 250-500 мл чистої фільтрованої питної води кімнатної температури за пів години до сніданку. Дуже холодну воду не варто пити, як і гарячу, бо вона, швидше за все, тільки нашкодить.

Топ-5 причин почати пити теплу воду кожного ранку вже сьогодні

  • Налагодиться обмін речовин.
  • Нормалізується робота шлунково-кишкового тракту.
  • Підуть больові відчуття — головні, суглобові та інші.
  • Допомога при схудненні.
  • Додасться енергії, адже вода вранці активізує роботу кровоносної, лімфатичної та сечостатевої системи та допомагає боротися із сонливістю.

Також як бонус, склянка води кожного ранку подарує вам здорову шкіру та міцний імунітет, і виведе з організму шкідливі шлаки та токсини.

Чи можна додавати у воду мед чи лимон

Пити воду з медом — не бажано, адже це порушить баланс глюкози в крові, що може призвести до набору зайвої ваги, а то й до жирового гепатозу печінки. Про воду з лимоном теж краще забути, адже такий напій натщесерце — це прямий шлях до гастриту та руйнування зубної емалі.

Раніше "Телеграф" писав, навіщо включати до свого раціону молоко, а також ми розповідали, що буде, якщо щодня їсти свіжі огірки.

Info Icon

Важливо: будь-яка інформація медичної тематики, розміщена на сайті Телеграф, носить інформаційний характер і не являється рекомендацією.
Застосування будь-яких медичних препаратів повинно бути узгоджене з лікарем.