Путіна можуть лікувати наркотичними анальгетиками через болі у спині: лікар вказала на важливий момент

Читать на русском
Автор
3302
Біль Путіна може бути хронічним
Біль Путіна може бути хронічним. Фото Колаж "Телеграфу"

Лікар вважає, що у Путіна серйозні проблеми зі спиною

Президент Росії Володимир Путін, ймовірно, багато років бореться з болями в спині, про що може говорити навіть його поза на зустрічі з Шойгу, і навіть може приймати лікування з використанням наркотичних анальгетиків. Таку думку висловила у коментарі "Телеграфу" лікар-невропатолог вищої категорії, кандидат медичних наук, керівник мережі медичних центрів "Головний біль" (Київ, Дніпро) Тетяна Майкова.

Так, лікар звертає увагу на больову позу Путіна, коли він утиснувся в спинку стільця на зустрічі з міністром оборони РФ Сергієм Шойгу. За словами медика, здорова людина не стане і не зможе довго перебувати в такому стані. Як зазначає Майкова, ймовірно, Путін відчуває сильний біль у спині, причому хронічний. Можливо, вони з’явилися у 2012 році: тоді йшлося про падіння російського президента з коня.

Надійне джерело новин про війну – підпишись на наш Telegram

При лікуванні подібної проблеми, додає невропатолог, можуть використовуватися болезаспокійливі та навіть наркотичні анальгетики.

"Якщо проблеми зі спиною у Путіна тривають близько 10 років, то цілком імовірно, що він може приймати наркотичні анальгетики, що додає шкоди мозку. Наркотики — речовини, які забирають енергію мозку", — вважає Майкова.

За словами невропатолога, мозок Путіна може бути енергодефіцитним спочатку, і в результаті прийом подібних препаратів може призводити до суттєвих порушень поведінки.

Додамо, що великі дози опіатних болезаспокійливих привели до смерті Майкла Джексона.

Путін, Шойгу
Больова поза Путіна

Нагадаємо, політолог Валерій Соловей заявив про підготовку Путіна до серйозної операції. За його словами, може йтися про хірургічне втручання. У зв’язку з цим, за даними Солов’я, в РФ уже готують ролики з так званими двійниками Путіна.

Як писав "Телеграф" раніше, у британському таблоїді The Sun з’явилася інформація про онкологічну хворобу у Путіна. Журналісти повідомляють, що російський лідер має перенести операцію нібито через рак черевної порожнини, Путін, за їхньою інформацією, може на якийсь час зникнути з інформпростору.

Info Icon

Важливо: будь-яка інформація медичної тематики, розміщена на сайті Телеграф, носить інформаційний характер і не являється рекомендацією.
Застосування будь-яких медичних препаратів повинно бути узгоджене з лікарем.