"Ми повинні зберегти дітей!" Могилевська підтримала волонтерський проєкт допомоги "Охматдиту" (відео)

Читать на русском
Автор
622
Телеграф

Українські медіа об'єднані метою врятувати життя маленьким українцям

Народна артистка України Наталія Могилевська закликала всіх небайдужих підтримати проєкт допомоги лікарні "Охматдит", який реалізується за ініціативи видань "Телеграф" та OBOZREVATEL.

Співачка записала відеоролик, у якому підкреслила необхідність в умовах війни докладати усіх зусиль для врятування дітей.

"Сьогодні, коли йде війна, головне, що ми повинні зберегти — це діти", — говорить Могилевська. Також вона закликала всіх приєднатись до цієї ініціативи.

Нагадаємо, ідею запуску проєкту озвучив шеф-редактор OBOZREVATEL Орест Сохар, а куратором виступає його дружина Тетяна Сохар. За словами Тетяни, ініціатива вже дає перші результати, однак зупинятись ще рано.

"Люди, дякую ви неймовірні! За три доби вдалося зібрати 230 тис грн для лікарні "Охматдит"! Нам на першому етапі потрібно 627 тис грн і ми разом з вами зможемо придбати:

  • генератор для герметизації судин Valleylab
  • ЛигаШур інструмент (двох видів) для електролігування та розділення тканин, для лапароскопічних операцій в ургентну операційну, для важких поранень!!!

А це значить врятувати десятки, а то і сотні маленьких життів!

Ми вже знайшли, де купити ці апарати!! Зашилось ще трохи нам з вами попрацювати", — написала Тетяна на своїй сторінці в Facebook.

Лікарі Охматдит рятують дітей
Лікарі цілодобово рятують маленьких українців, які стали жертвами російської агресії

Куратор проєкту підкреслила, що наступним етапом буде пошук та закупівля VAC-апаратів та змінних частин до них: "Сума буде залежати від кількості Vac-апаратів та змінних частин, які зможемо знайти, зараз вони є у наявності й коштують близько 300 тис гривень".

Варто нагадати, що в лікарні "Охматдит" проводять лікування не лише великої кількості дітей, постраждалих в тому числі від війни, а й ставлять на ноги тяжко поранених дорослих.

Допомогти проєкту можна за такими реквізитами:

Paypal: [email protected]

Карта Приват: 4731 2191 1435 7381 (Сохар Тетяна Олександрівна)

Закликаємо усіх небайдужих приєднатись до проєкту! Врятуймо наших дітей разом, вони — наше майбутнє!