Що робити, щоб позбутися від жиру на животі: дієтолог назвав три головних правила

Читать на русском
Автор
732
Як прибрати жир на животі
Як прибрати жир на животі. Фото pexels.com

Жирові відкладення, особливо ті, що розташовані під м’язами преса, небезпечні для здоров’я.

Напевно немає у світі такої дівчини, яка не мріяла б назавжди позбутися від жиру на животі без особливих мук. Але чи реально це, і якщо так, то "кому потрібно продати душу"?

Відомий дієтолог Світлана Фус на своїй сторінці в Інстаграм розписала три головних правила, як позбутися від великого живота.

Дієтолог зазначила, що великий живіт — це не тільки естетично некрасиво, але й небезпечно для здоров’я. Через те, що жир накопичується навколо внутрішніх органів, він здавлює їх, що призводить до погіршення їх роботи. А це може провокувати розвиток цукрового діабету, гіпертонічної хвороби, онкологічних патологій і т. д.

Що робити, щоб позбутися від жиру на животі:

Поміняти тип харчування. Звертати увагу на те, що ви їсте ввечері та не переїдати на ніч.

Обов’язково враховувати свій вік. Часто в період гормональної перебудови на стегнах і передній черевній стінці з’являються рецептори, чутливі до накопичення жиру. І якщо раніше гладшала попа, спина або стегна, то під час клімаксу часто починає рости живіт.

Включити фізичне навантаження. Підвищуючи фізичну активність, ви витрачаєте енергію, і організм бере її з жирових запасів. Тому так важливо підтягувати м’язи та активізовувати м’язову масу. Це кардіо і силові тренування.

Також, Світлана Фус зазначає, що, щоб позбутися від жиру на животі, потрібно забути слово "дієта". Єдине правильне рішення — збудувати харчування під себе, з урахуванням особливостей вашого організму, віку і способу життя.

Раніше, "Телеграф" писав, що Марина Боржемская поділилася порадами, як створити ідеальний животик. Фітнес-тренер розповіла про нескладні вправи, які при регулярному застосуванні, змінять живіт на краще, і також дала кілька порад з приводу харчування.