Українські біженці отримали можливість заробити за кордоном на зйомках ТБ 400 тисяч гривень

Читать на русском
Автор
1097
Комік Фіма Костантиновський став ведучим нового шоу
Комік Фіма Костантиновський став ведучим нового шоу. Фото Новий канал

На початку весни на Новому каналі з’явиться вікторина за участю українців, які живуть за кордоном

На українському телебаченні з’явиться адаптація популярного нідерландського телешоу The Floor. Про це в інтерв’ю "Телеграфу" розповів його ведучий Фіма Костантиновський.

Це новий формат вікторини для українського телебачення, зйомки якої відбувалися у Нідерландах. Незважаючи на те, що вести його буде популярний комік жартів, тут буде небагато. Костантиновський вважає, що тут вони не зовсім доречні.

У грі під назвою "Поле" беруть участь 100 гравців. Вони змагаються у квіз-дуелях на гігантській світлодіодній підлозі, розділеній на 100 квадратів. Кожне з цих полів представляє різні категорії: від "Відомих спортсменів" до "Культових будівель". Учасник кидає виклик сусідньому супернику саме в тій категорії, де розбирається найкраще. Вони обидва змагаються у квіз-дуелі, відповідаючи на запитання з обраної теми. Переможець поєдинку забирає поле іншого гравця. А той, хто програв, вибуває з гри. Учасник, який посів усі поля, виграє грошовий приз у розмірі 400 тисяч гривень.

"Складно було підбирати якісь жарти під час зйомок, бо тут порушували важкі питання: кожен учасник "Поля" розповідав свою складну історію, як рятувався від війни в Україні. У шоу взяли участь українці, які виїжджали з Маріуполя, Харкова, Херсона та інших міст, але в той же час я намагався тримати баланс і десь жартувати, щоб розбавити обстановку на знімальному майданчику, зменшити напругу, хвилювання учасників, підтримати їх. Дивитимуся разом із вами вже 7 березня о 20:00 на Новому каналі", — каже Фіма Костянтиновський.