Виглядати не гірше за Мішину: названо 9 способів схуднути до літа без занять спортом

Читать на русском
Автор
2700
Схуднути до літа – реально
Схуднути до літа – реально

Декілька простих дій допоможуть скинути вагу – потрібно лише додати їх у свій розпорядок дня

Після Великодня багато дівчат і жінок хотіли б повернутися у форму і виглядати хоча б як Ксенія Мішина, але при цьому не проводячи занадто багато часу у спортзалі або займаючись фітнесом вдома.

Особливо актуальною ця проблема виглядає напередодні настання літнього сезону.

Виявляється, це завдання цілком вирішуване, якщо дотримуватися порад гуру зі зниження ваги Террі-Енн Наннс, пише видання Daily Express.

За словами Наннс, є кілька простих дій, які можна додати до свого порядку дня і які допоможуть скинути вагу. Причому деякі з них спалюють більше кілокалорій, ніж можна уявити.

Непосидючість — 350 ккал на день. Якщо ви будете постійно в русі, просто постукувати чи трясти ногою, то це допоможе вам спалювати кілокалорії.

Сміх — 40 ккал кожні 15 хвилин. Завдяки сміху збільшується частота серцевих скорочень. Відповідно, людина спалює ще більше кілокалорій.

Танці – 200 ккал кожні 40 хвилин. Тому не соромтеся підтанцьовувати.

Рух протягом дня – 200 ккал кожні 15 хвилин присідань. Ви можете ходити на місці або присідати, якщо ви зазвичай стоїте чи сидите.

Гра з дітьми – 78 ккал кожні 20 хвилин. Наприклад, ви можете ганятися за дітьми парком, грати з ними, укладати їх спати, щоб спалити калорії.

Ходьба сходами — 102 ккал кожні 10 хвилин. Іноді можете бігати сходами вгору-вниз.

Робота по дому. Завдяки збиранню за допомогою пилососа ви спалите 175 ккал на годину, витирання пилу — 166 ккал на годину, прасування — 157 ккал на годину. Прибирання — це фізична робота, яка потребує постійного руху, якби людина займалася спортом.

Ходьба на підборах – 200 ккал кожні 30 хвилин. Каблуки впливають на тіло так само, як взуття для фітнесу, призначене для підвищення м’язового тонусу.

Секс – 300 ккал за сеанс. Чим довше ваш пульс буде вищим, ніж зазвичай, тим більше калорій ви спалите.

Раніше "Телеграф" писав про те, який хліб можна їсти при схудненні.