Упав, але не розбився: що потрібно робити зі смартфоном, який "приземлився"

Читать на русском
Автор
5604
Бережіть смартфон від падінь
Бережіть смартфон від падінь. Фото Freepik

Повернути телефон до життя після падіння можна самотужки

Мобільні телефони не застраховані від падінь та ушкоджень: якщо він упав на сніг — це півбіди, а якщо на тверду поверхню — це вже справді загроза. Спочатку треба ретельно роздивитися найтендітнішу частину девайсу — екран, який при падінні пошкоджується передусім, бо поверхня пристрою покривається тріщинами, а пікселі "розсипаються".

Апостроф пише, що допоможе повернути телефон до життя, не вдаючись до термінової допомоги майстра та розбирання пристрою. Гарантувати позитивний результат досить важко, бо відразу не з'ясуєш, яка частина девайсу постраждала найбільше.

Якщо спостерігається короткочасний збій, то проблему можна вирішити. В іншому випадку відновити смартфон буде значно складніше.

Телефон
Передусім потрібно перезавантажити гаджет

Перше, що потрібно зробити після "приземлення" телефона — перезавантажити гаджет. Якщо апарат не вмикається, впоратися із завданням буде складно. Як відомо, перезавантаження виконується на активованому смартфоні.

Якщо стандартне перезавантаження не допоможе, то примусове цілком здатне вирішити проблему.

Загалом якщо гаджет упав та продовжує працювати, пристрій все одно варто показати спеціалістам у сервісному центрі, де вони зможуть правильно оцінити його стан.

Раніше "Телеграф" писав про те, що робити, якщо телефон вимикається на морозі. Є кілька простих фішок, які допоможуть уникнути цього.