Рецепт суміші для підвищення імунітету
- Автор
- 814
Для зміцнення імунітету дуже корисно додавати в раціон ті продукти, які містять максимальну кількість вітамінів. Особливо в період карантину, щоб убезпечити себе від неочікуваних вірусів і інфекцій, потрібно прислухатися до порад фахівців і робити все можливе для підвищення свого імунітету. Діючим методом є вітамінна суміш за рецептом відомого українського лікаря Миколи Амосова, яку кожен може приготувати у себе вдома.
Паста Амосова – це джерело вітамінів, антиоксидантів і мікроелементів. В основі рецепту цієї страви – сухофрукти і горіхи, а також мед і лимони.
Рецепт приготування вітамінної пасти Амосова
Інгредієнти:
- курага – 250 г;
- родзинки з винограду темних сортів – 250 г;
- чорнослив сушений — 250 г;
- інжир — 250 г;
- волоський горіх – 1 стакан
- лимон – 1 шт.;
- мед натуральний — 250 г.
Рецепт приготування:
- Для початку потрібно промити і пропустити через м’ясорубку всі сухофрукти. Горіхи очистити, розмолоти або нарізати. Лимони нарізати на шматочки, вийняти кісточки і перемолоти в блендері.
- Всі інгредієнти з’єднуються, заливаються медом і добре перемішуються.
- Готову суміш перекладаємо в скляну банку і зберігаємо в холодильнику.
- Медики рекомендують у період епідемії та вірусних інфекцій вживати вітамінну пасту три рази на день після прийому їжі. Якщо їсти її натщесерце, то лимонний сік буде дратівливо діяти на шлунково-кишковий тракт.
Раніше повідомлялося, що потрібно їсти, щоб не боятися хвороботворних вірусів і бактерій і зміцнити імунітет.