Через коронавірус радять не цілувати в щічку під час привітання

Автор
1047
Через коронавірус радять не цілувати в щічку під час привітання

На тлі активного розповсюдження коронавірусу швейцарців закликали утриматись від звичних поцілунків в щічку під час привітання.

З відповідним зверненням до громадян виступив міністр охорони здоров’я Швейцарії Ален Берсе.

Так, щоб мінімізувати можливість поширення коронавірусу CoVID-2019, швейцарців просять не цілуватись в щічку при зустрічі та на прощання.

“Ми знаємо, що збереження дистанції в суспільстві – кращий спосіб уповільнити поширення вірусу. Ось чому відмова від вітальних поцілунків є заходом, який слід серйозно враховувати”, – сказав Берсе.

Слід зазначити, що у Швейцарії традиційно вітаються одне з одним, цілуючись в обидві щоки – обмінюються трьома поцілунками.

Правильне тренування на тиждень для схуднення

Нагадаємо, станом на вчорашній день, 29 лютого, кількість смертей від зараження коронавірусом становила 2932 особи. При цьому основна частина смертей припала на Китай. За даними ЗМІ, на території Китаю вже було зафіксовано 2835 смертей, а кількість інфікованих перевищує 80 тисяч осіб. Поза межами Китаю було зафіксовано ще 2885 випадків інфікування коронавірусом. Найбільша кількість смертей після Китаю була зафіксована в Ірані – там від коронавірусу померли вже 43 людини.