Польська Інстаграм-модель втратила зір через тату на обличчі

Автор
1146
Польська Інстаграм-модель втратила зір через тату на обличчі

Дівчина не бачить не праве око, при цьому повну втрату зору лікарі вважають лише питанням часу.

Польську Інстаграм-модель так надихнули тату на білках очей у місцевого репера, що через деякий час дівчина зважилася повторити божевільний вчинок і пофарбувати свої очі в чорний. Що правда, ціна цієї послуги виявилася занадто високою - Олександра вже не бачить на одне око, а майстру загрожує термін до трьох років.

Як пише Daily Mail, майстра, який взявся б за таку непросту справу, Олександра знайшла не відразу. А як виявилося пізніше, подібних процедур хлопець теж ніколи не проводив. Відповідно, не знав, що для татуажу білків очей використовується спеціальний пігмент, в жодному разі не стандартна фарба.

Незабаром після процедури дівчина стала скаржитися на біль в очах, та хлопець лише порадив їй вжити болезаспокійливе. Сьогодні Олександра осліпла на праве око і стала гірше бачити лівим. Лікарі побоюються, що повна втрата зору - лише питання часу.

Новина про карантин Тома Круза через коронавірус виявилась фейком

Що ж стосується сміливця-майстри, йому загрожує позбавлення волі на строк до трьох років за звинуваченням у ненавмисному спричиненні тяжких тілесних ушкоджень. Сам же хлопець своєї провини не визнає.