Дієта для швидкого схуднення на весну

Автор
765
Дієта для швидкого схуднення на весну

Як швидко схуднути навесні, проста та ефективна дієта.

Кожної весни жінки традиційно починають панічно “готуватись” до літа, намагаючись схуднути, щоб гарно виглядати у відкритому одязі. Звичайно, найдієвіший спосіб ефектно виглядати влітку – не запускати себе взимку. Але якщо зайві кілограми все ж були набрані, не треба панікувати та мучити себе жорсткими дієтами.

Слід пам’ятати, що весна – пора, коли все квітне і поступово на ринках починає з’являтись все більше свіжих овочів. Саме на них радяться звертати увагу дієтологи. Така їжа не тільки допоможе схуднути навесні, але й збагатить організм корисними вітамінами та мікроелементами.

Що їсти, щоб схуднути навесні

Перш за все дієтологи та психологи радять не зосереджуватись на тому, що ви себе в чомусь обмежуєте. Сприймайте це краще як заміну. Наприклад, взимку ви жодного разу не їли брюсельську капусту, а навесні включайте її в раціон замість смаженої картоплі. Цей овоч стане чудовим гарніром до м’яса та риби.

Лайфхаки для любителей спортзалу

Що ж стосується м’яса, замініть все смажене на варене, запечене, зроблене на грилі або тушковане. Жирну свинину замініть курячим філе, рибою або морепродуктами. Креветки, мідії та кальмари збагачені білком і при цьому майже не містять в собі жирів та вуглеводів, тому чудово підійдуть для дієтичного харчування.