Лікар пояснила, чому перед сном потрібно пити зелений чай

Автор
Лікар пояснила, чому перед сном потрібно пити зелений чай

Чашечку цього ароматного напою рекомендовано випити й після вечері, і перед сном.

Чай - один з найбільш потужних природних засобів для поліпшення обміну речовин та спалювання калорій. Про це розповіла лікар-дієтолог Людмила Бабич.

За кілька годин до сну потрібно неодмінно виключити всі напої, що містять кофеїн - каву, какао, чорний чай, кока-колу. Виняток - зелений чай. Чашечку цього ароматного напою рекомендовано випити й після вечері, і перед сном. Це прискорить процес спалювання жирів.

"Річ у тому, що зелений чай - це, мабуть, один з найпотужніших природних засобів для поліпшення обміну речовин і спалювання калорій. Він запобігає накопиченню жиру, виводить токсини з організму, м'яко чистить судини та покращує стан шкіри", - зазначила лікар.

Лікарі розповіли все, що потрібно знати про куркуму

Вона додала, що зелений чай - це ще й потужний омолоджувальний засіб, адже в ньому містяться активні антиоксиданти - вони знищують вільні радикали, які прискорюють процес старіння клітин, відкладення жирів і навіть розвитку деяких видів онкології. Раніше дієтолог Олена Соломатіна розповіла, кому не можна пити лікувальну мінеральну воду.