Лайфхаки від целюліту

Автор
574
Лайфхаки від целюліту

Нешкідливий, але дратівливий - чому розвивається целюліт, що допомагає проти нього? Пластичний хірург Маріам Омар розповів, що насправді допомагає від целюліту.

Целюліт - це незапальне зміна підшкірного жиру, особливо на стегнах і сідницях. Целюліт виникає від ожиріння і слабкою сполучної тканини, часто в молодому віці. Пластичний хірург відповів виданню Fit For Fan на популярні питання.

Чи є ефективні заходи профілактики целюліту?

Втрата ваги може допомогти. Всі нехірургічні процедури є дорогими, і ефект короткий.

Довгострокові результати досягаються за допомогою харчування і спорту?

Точно. Їжа з низьким вмістом солі сприяє детоксикації. Свіжі овочі, м'ясо або риба ідеальні. Організм потребує достатньої кількості білка, основного будівельного блоку для виробництва колагену. Тренування стимулюють обмін речовин. Лімфа і тканинна рідина мобілізуються і відводяться м'язовим скороченням.

Страва, яка піднімає імунітет і покращує стан волосся та шкіри

Кардіо або силові тренування, що приносить більше користі від целюліту?

Поєднання різних видів ідеально підходить, щоб дістатися до резервів і проблемних зон. Біг підтюпцем і плавання в поєднанні з силовими сетами.

Поширеним інвазивних методом є лазерний ліполіз. Лазер вставляється в підшкірний шар жиру, його енергія змушує його плавитися і стимулює клітини сполучної тканини до утворення колагену. Це сприяють гладкою структурі поверхні. Лікування працює оптимально, якщо нікотин і алкоголь згодом виключені.