Коровяче молоко: продукт, який допоможе схуднути

Автор
686
Коровяче молоко: продукт, який допоможе схуднути

Дієтолог Альбіна Комісарова розповіла, чи варто відмовлятися від вживання коров’ячого молока, віддавши перевагу рослинним аналогам.

На полицях сучасних магазинів присутня величезна кількість суперфудів, в тому числі і різних видів молока.

“Пийте, діти, молоко, будете здорові!”

За словами дієтолога, відмовлятися від вживання в їжу коров’ячого молока і молочних продуктів, щоб буди у тренді, ні в якому разі не варто. Альбіна Комісарова впевнена, що цей напій дуже корисний, він не містить шкідливих компонентів і не виводить кальцій з організму людини.

Єдиною перешкодою для введення молока в раціон може стати його індивідуальна непереносимість. Якщо ж немає ніяких побічних ефектів, продукт добре засвоюється, подобається на смак, то він повинен бути в меню, нехай і не кожен день.

Що стосується рослинного молока, то на думку Альбіни Комисарової, немає ніякої потреби купувати дорогі та розрекламовані аналоги коров’ячого молока.

Рослинне молоко підходить тим людям, які не люблять або їм протипоказаний натуральний продукт тваринного походження.

Що буде з нашим організмом, якщо відмовитися від цукру

По суті рослинне молоко – це штучно створений замінник коров’ячого. Для поліпшення смаку в нього часто додають цукор. Так що, схуднути соєве, мигдалеве, рисове, кокосове, вівсяне і всі інші види рослинного молока вам точно не допоможуть, впевнена Альбіна Комісарова.

Нагадаємо, раніше знаменитий телеведучий і лікар Доктор Комаровський розкритикував думку про те, що рослинне молоко корисніше, ніж коров’яче. Євген Олегович назвав це не більш ніж прийомом маркетологів, які намагаються змусити людей купувати більш дорогий продукт.