Топ-5 кімнатних рослин, які корисні для здоров'я

Автор
1607
Топ-5 кімнатних рослин, які корисні для здоров'я

Названі 5 рослин, які дуже корисні для здоров'я. Ці кімнатні квіти не тільки очищають повітря, але і допоможуть виглядати більш привабливо.

Деякі кімнатні квіти мають дійсно чудодійними властивостями. Вони здатні дуже благотворно впливати на здоров'я людини.

Вчені довели, що кімнатні квіти заспокоюють нерви: названі рослини-«антистрес».

№1 Жасмин

Ці кімнатні квіти дуже корисно тримати в будинку. Якщо така рослина буде в спальні, то людина позбутися від темних кіл під очима. Все із-за того, що жасмин покращує сон, позбавляє від безсоння. А, як відомо, саме недосипання стає причиною «пом'ятого» зовнішнього вигляду. Також жасмин виділяє речовини, які заспокоюють нерви, знімають стрес, зміцнюють опорні сили організму і підвищують лібідо.

№2 Спатіфіллум

№3 Розмарин

Якщо розмарин вирощувати як кімнатні квіти, то це дуже сприятливо позначиться на розумових здібностях — підвищиться концентрація та увага, покращиться пам'ять, розумовий процес буде протікати швидше. Листочки рослини можна використовувати в приготуванні їжі, і тоді будуть зніматися м'язові спазми, покращиться кровообіг і зміцниться імунітет.

№4 Бостонська папороть

Ці прекрасні кімнатні квіти — кращий зволожувач повітря. Виділяє багато кисню і поглинає багато хімічних шкідливих речовин. При цьому робить повітря свіжим і вологим, а це дуже корисно для легких, слизові дихальних шляхів не пересушується і швидше відновлюються, з-за цього підвищується опірність вірусам та інфекціям.

Чим корисний гранат для здоров'я та імунітету

№5 Бромелія