10 продуктів, які збережуть вашу молодість

Автор
583
10 продуктів, які збережуть вашу молодість

Якщо якийсь час зупинити нам не під силу, то уповільнити процес старіння організму ми можемо. Ми зібрали 10 продуктів, які продовжать вашу молодість.

Лісовий горіх

У лісових горіхах міститься досить багато біотину і вітамінів групи B. Саме ці компоненти дозволяють підтримувати здоров'я шкіри і волосся. Людині досить з'їдати 30-40 грам горіхів в день.

Cир

Йтиметься про сир фета. У ньому міститься велика кількість вітаміну B12, який необхідний для заміни відмерлих клітин. Таким чином, сир фета є своєрідним скрабом для шкіри, який потрібно приймати всередину.

Рукола

Такий продукт, як рукола, містить багато кальцію. Саме кальцій дозволяє сповільнити процес старіння кісток, що важливо для здоров'я організму.

Горох

Турецький горох (нут) має в своєму складі марганець, причому у великій кількості. Марганець впливає на пігментацію волосся. Тому, якщо побачили в своїх розкішних волоссі перші сиві пасма - негайно почніть вживати турецький горох.

Винний оцет

Волоський горіх

Багато хто чув про користь волоського горіха. У них міститься омега-3 кислоти і вітамін Е. Ці компоненти допоможуть захистити шкіру від дії сонячних променів. Як відомо, під дією сонячних променів шкіра старіє набагато швидше. Цей продукт найбільш актуальний в літній період.

Овес

Перемогти зморшки і розгладити шкіру допоможе овес. У ньому досить багато жирних кислот, які допомагають запобігти запалення і состаривание шкірного покриву.

Какао 

У какао міститься дуже багато флаванолів, які захищають нас від дії ультрафіолетових променів. А про дії ультрафіолетових променів на нашу шкіру годі й казати.

Апельсиновий сік

Великий вміст в апельсинах вітаміну C дозволяють захистити людину від різних захворювань. Плюс до всього, вітамін C прекрасно впливає на здоров'я шкіри і дозволяє позбутися від зморшок.

Гірчиця

Як діє чашка кави на наш мозок?

Вживання гірчиці дозволяє загальмовує процеси старіння. Все завдяки ферментам цього продукту. Такі результати підтвердили багато досліджень.