Топ-5 продуктів які варто включити в щоденне меню

Автор
Топ-5 продуктів які варто включити в щоденне меню

5 продуктів. які зроблять ваший живіт плоским без виснажливих тренувань.

Не тільки виснажливі тренування здатні зробити живіт плоским.

Не всі знають, що існують продукти, які прискорюють процес спалювання жирів саме в області живота. Включи їх в свій раціон, і ти зможеш схуднути ще швидше!

Яблука 

В яблуці міститься пектин (загусник рослинного походження), який перешкоджає клітинам поглинати жир з шлунка. Дослідження вчених показали, що жінки з надмірною вагою, які протягом 3 місяців щодня з'їдали три яблука або груші скинули більше кілограмів, ніж ті, хто заміняв фрукти вівсяним печивом. Кілька яблук в день допоможуть позбутися від зайвих сантиметрів в області живота.

Мигдаль

Мигдаль багатий клітковиною, білками, вітаміном Е і антиоксидантами. Оболонка цього горіха здатна блокувати жир на животі, не дозволяючи йому засвоюватися. Завдяки тому, що стінки клітини мигдалю здатні зменшувати всмоктування жирів, горіх вважається низькокалорійним ( 30 гр мигдалю міститься всього 160 калорій)

Яйця

В яйцях міститься велика кількість важливих амінокислот, що робить цей продукт "улюбленцем" дієтологів. А за переробку і спалювання жиру в області живота відповідає вітамін В12. Бонус: вибираючи яйця в якості сніданку ти надовго позбудешся від почуття голоду.

Ягоди

Соєві боби

Правильний шлях до схуднення: головні помилки під час дієти

Соєві боби є джерелами клітковини, білків і антиоксидантів. Але їх головна перевага - перетворювати жири в енергію. Соєві боби легко засвоюються. Існує маса варіантів рецептів: їх можна смажити, додавати в суп або додавати тофу в смузі. Дієтологи рекомендують замінити звичайне молоко соєвим - тоді втрата ваги пройде ще швидше.