На фоні чуток про банкрутство Вікторія Бекхем влаштувала показ нової колекції

Автор
На фоні чуток про банкрутство Вікторія Бекхем влаштувала показ нової колекції

Дизайнерка Вікторія Бекхем не має наміру прощатись зі своїм фешн-бізнесом.

Як відомо, акції бренду Victoria Beckham Бренд Вікторії Бекхем опинився на межі банкрутства, – ЗМІ суттєво впали. Експерти західних ЗМІ зазначили, що вартість популярної у світі компанії знизилась на 36 мільйонів доларів, тому бренд опинився на межі банкрутства. Однак сама Вікторія Бекхем не має наміру панікувати через кризу та вже почала вживати відповідні заходи. Так, дизайнерка відмовилась від послуг приватного водія та флориста, що суттєво зменшило витрати компанії. Окрім цього, вона створила нову колекцію одягу, яка вже привернула увагу всього світу.

Видовищне шоу відбулось у Лондоні 15 лютого. Почесними гостями показу лінії одягу Victoria Beckham стали родичі дизайнерки – чоловік Девід Бекхем з дітьми, а також мама Вікторії Джекі Адамс і її свекруха Сандра Джорджина Вест. Єдиним, хто не відвідав сімейного заходу, був старший син подружжя Бруклін Бекхем, який, згідно з інстаграм-сторінкою, насолоджується відпочинком зі своєю дівчиною Ніколою Пельтц.

Нацвідбір-2020: Сергій Притула натякнув на упередженість голосування одного із членів журі

Не пропустила фешн-події і подруга Вікторії Бекхем – головний редактор Vogue Анна Вінтур. За традицією, вона сіла в перший ряд, поряд з родиною дизайнерки.