Які продукти та страви краще не їсти перед сном (Фото)

Автор
620
Які продукти та страви краще не їсти перед сном (Фото)

Фрукти, морозиво і макарони, ми їмо це, не замислюючись про наслідки. Які продукти не варто вживати перед сном.

МОРОЗИВО

Улюблене морозиво і багато інших солодких десертів сприяють різкому підвищенню цукру в крові. Та такого ж різкого його зниження через певний уривок часу. Крім того, шоколад, який часто міститься в морозиві – заводить нервову систему.

АЛКОГОЛЬ

Вживання алкоголю на ніч сприяє неспокійного сну. Крім того, алкогольні напої, найімовірніше, викличуть у вас набряки на ранок, темні круги і мішки під очима, від яких не так вже й легко буде позбутися. Протягом дня вас може переслідувати втому і головний біль.

СУП 

Ця страва містить велику кількість солі, що зневоднює організм. Для всіх знайома ситуація, коли ви прокидаєтеся серед ночі, тому що дуже хочете пити. Так ось саме суп перед сном викличе таку реакцію організму. Крім того, ця рідина підвищує температуру тіла.

ФРУКТИ

Багато хто будуть здивовані, але вживання фруктів перед сном категорично заборонено. Фрукти містять в собі цукор, який підвищує рівень глюкози в крові і дає заряд бадьорості, відповідно заснути буде вкрай важко. Найбільш заборонені перед сном: яблука, банани, груші, цитрусові, виноград, кавун, вишня.

ЧІПСИ ТА ІНШІ ГОСТРІ ПРОДУКТИ

Перчені або надмірно солоні продукти такі як чіпси, копчений сир, ковбаса або сухарики можуть призвести до нестерпного печії. Можливо, з-за сильного дискомфорту ви не зможете заснути аж до самого ранку.

МАКАРОНИ 

Всіма улюблена паста містить велику кількість вуглеводів, які під час сну перетворяться в жири. Ваша фігура знатно постраждає, якщо ви вирішите побалувати себе ввечері смачними макарошками.

Лікарі пояснили, як їсти їжу, щоб вона покращила роботу мозку