Топ-5 правил безпечного сексу у нетверезому стані

Автор
554
Топ-5 правил безпечного сексу у нетверезому стані

Після декількох склянок віскі, а у когось і після келиха шампанського знижується критичність мислення, нагадала експерт.

Секс під час алкогольного сп'яніння – ризикована поведінка. Через нього люди можуть зіпсувати стосунки, нашкодити собі та партнерові й навіть отримати звинувачення у зґвалтуванні. Під час свят багато людей практикують секс у стані алкогольного сп'яніння. Щоб все минуло добре, потрібно пам'ятати декілька правил.

Правила сексу в стані алкогольного сп'яніння

1. Секс з людиною в стані алкогольного (або наркотичного) сп'яніння, коли неможливо отримати активну, добровільну згоду – це зґвалтування. Особливо, коли людина неадекватна, без свідомості або спить.

2. Після декількох склянок віскі, а у когось і після келиха шампанського знижується критичність мислення. Тому люди погоджуються на секс без презерватива, що може мати багато негативних наслідків.

Починаючи від небажаної вагітності й закінчуючи хворобами, що передаються статевим шляхом.

Тому подбайте про те, щоб презервативи завжди були під рукою.

3. Під впливом алкоголю знижується чутливість. Відсутність ерекції, неможливість досягти оргазму й т. д. Не турбуйтеся, секс – не єдине, чим можна зайнятися.

4. Зниження критичності мислення та чутливості (у тому числі й болю) призводить до експериментів, часом небезпечних, наприклад, анальний секс без змазки та фістинг. Пам'ятайте, якщо ви не відчуваєте болю, це не означає, що у вас немає пошкоджень.

Крістен Стюарт на "Дні океану" (Відео)

5. Ви прокинулися вранці й згадали, що зробили те, за що вам буде соромно? Сором – це ваша реакція на реальну або уявну реакцію оточення. Вашої провини за вашу поведінку (якщо вона нікому не завдала шкоди) немає.

А якщо свідки вчорашньої гулянки починають висміювати вас, то, може, варто переглянути своє ставлення до них?