Здоровий раціон Анджеліни Джолі - найгарнішої жінки планети (Фото)

Автор
613
Здоровий раціон Анджеліни Джолі - найгарнішої жінки планети (Фото)

Вся планета визнала Анджеліну джолі - найгарнішою жінкою, а чим же харчується еталон краси, читайте меню нижче.

Анджеліна Джолі вважається найкрасивішою жінкою планети. Це результати масштабного опитування, яке провів американський журнал Vanity Fair. Майже 60% людей проголосували за Джолі. Жодна інша претендентка не набрали і десяти процентів. Аби досягнути таких результатів, потрібна не тілька "гарна" генетика, а й відповідний стиль життя, догляд за собою і звісно – раціон харчування.

Перемога Анджеліни – цілком прогнозована. Вона, прямо кажучи, розкішно виглядає. Уже кілька десятків років місце акторки у всіляких топах найкрасивіших, найсексуальніших, найпривабливіших – забетоноване. Яку би роль Джолі не втілювала на екрані, це завжди буде звабливо.

Таку форму Анджеліна підтримує завдяки особливій філософії харчування. Зіркова акторка її не приховує. Навпаки – старанно популяризує.

Меню Анджеліни Джолі

► Полба

Меню місіс Сміт складається з так званих древніх злаків. Серед них, наприклад, дика пшениця полба. Ця рослина не сприймає жодні добрива. Тому, якщо вона у вашій тарілці, то можете бути певними – їсте абсолютно органічний продукт.

► Насіння чіа

До раціону Джолі входять насіння чіа. Останні дослідження ставлять під сумнів реальність надзвичайно корисних властивостей цього продукту, утім він точно не зашкодить. Головний його мінус – висока вартість, та для голлівудської зірки – це звісно не проблема.

► Гречка

Та окрім цих незвичних для багатьох рослин, Анджеліна харчується й тим, що регулярно потрапляє на стіл українських сімей. Пшоно і звичайнісінька гречка. Так-так. Буденна для більшості з нас гречка стала важливим відкриттям для зіркової акторки. Попри те, що ця каша помітно дешевша, ніж, до прикладу, новомодне кіноа. Користі для організму в ній – не надто менше. А в якихось аспектах навіть більше.

У гречці є йод, якого ви не знайдете в кіноа. Ще гречка містить, кальцій, магній, фосфор, вітаміни групи B і звісно складні вуглеводи. А ще рутин, який зміцнює наші судини. Там же достатньо клітковини. Знахідкою гречка є для людей, які хворіють на діабет. Ця крупа бодай трохи, та все ж знижує рівень цукру. До того ж гречка ситна. Аби наїстися – не треба всипати у себе кілограми.

У супермаркетах багатьох розвинутих країн гречка красується у відділі суперпродуктів. Ледь не в аптеках. Щоправда, мова частіше про зелену, необсмажену гречку. Її багато хто вважає кориснішою. Ну, мовляв: на виробництві не обробляли, тож і шкідливих елементів не додали. Це твердження абсолютно безпідставне. Різноманітні дослідження вперто переконують: бурий та зелений варіанти цієї крупи – однаково круті для організму людини. Ба більше, звичну для нас гречку готувати легше і швидше.

Бура та зелена гречка

Варіантів страв з гречкою – надзвичайно багато:

з м'ясом,

з овочами,

різноманітні супи,

і навіть десерти: треба всього змішати в блендері фрукти та гречку,

ще є гречаний чай.

Одним словом, обирайте, що вам до смаку.

Грета Тунберг стане героїнею документального фільму (Відео)

А от історії, про те що гречка магічним чином рятує від раку – не більше, ніж звичайний міф. Його джерело – кверцетин, який містить гречка. Ця речовина у дослідах на тваринах справді показала певну протипухлинну дію. Але отримати якусь помітну дозу цього от кверцетину з їжі – просто нереально. В людину стільки не влізе. Тому тут гречка – не варіант. Від раку не врятує. Зате допоможе підтримувати хорошу форму та просто залишатися здоровим. Це, звісно, якщо не впадати у крайнощі. Як то зробила Джолі.