Названо найкращі натуральні засоби для схуднення

Автор
Названо найкращі натуральні засоби для схуднення

За словами британських фахівців з харчування, є сотні різних мікроорганізмів в травній системі.

Експерти з Великобританії представили увазі найкращі натуральні засоби для схуднення. Як передає закордонне видання Express, список включає в себе яблучний оцет і продукти в заквашеному вигляді. 

Більшість з них є "дружніми" бактеріями, що виробляють важливі поживні речовини і допомагають розщеплювати клітковину, яку організм не може перетравити. Як показали останні дослідження, пробіотики позитивно впливають стійкість до інфекційних захворювань шлунково-кишкового тракту, знижують рівень холестерину і покращують травлення, що і сприяє схудненню. Вони мають місце в йогурті, квашеній капусті, кефірі, чайний гриб. 

Іншим доведеним ефективним натуральним засобом в схудненні є яблучний оцет, який сприяє зменшенню жирових відкладень, що довели експерименти не тільки на піддослідних гризунах, але і на людях. Розводити його рекомендується по одній столовій ложці на склянку води.

Завершує список - гарцинія камбоджійська, яка допомагає приводити параметри фігури в порядок завдяки наявності в складі більше 70% гидроксилимонной кислоти. За рахунок її дії відбувається швидке розщеплення глюкози в жир і блокування ферментирование, яке формує холестеринові бляшки.