Названо 6 низькокалорійних солодощів

Автор
Названо 6 низькокалорійних солодощів

Ці десерти підійдуть навіть тим, хто на дієті.

Через наявність пектинів і желатину мармелад не тільки смачний, але і корисний. При виборі даного продукту варто приділити увагу його складу.

Наступні корисні солодощі - це морозиво, так як в ньому є велика кількість кальцію, необхідного для зубів і нігтів. Звичайно, зловживати ласощами не рекомендується. Для тих хто худне, його можна їсти двічі на тиждень, невеликими порціями.

Альтернативним десертом для тих, що худнуть стане заморожений йогурт, в який можна додати фрукти, ягоди та горіхи. Велику користь організму приносить вживання сиру. Маложирний молочний продукт з ложкою меду та шматочками банана послужить відмінним поживним десертом.

Темний шоколад - рятівний варіант для ласунів. На відміну від молочного, в ньому не так багато цукру і він багатий антиоксидантами. Також відомо, що цей продукт гарної якості корисний для зубів. Гіркий шоколад перешкоджає утворенню нальоту.

Сухофрукти вважаються природними ласощами, які дуже живильні і не містить багато калорій. Якщо сильно хочеться солодкого, то варто звернути увагу на шматочки сушеного ананаса, родзинок або абрикос.

І ще варто згадати в цьому списку пастилу, до складу якої входять яблука та яєчний білок. Якщо вибирати її з цукрозамінників, то можна бути спокійним за фігуру.