Фармкомпанія "Здоров’я" та артцентр Zelo готуються до нового сезону занять для дітей

Читать на русском
Автор
Фармкомпанія "Здоров’я" та артцентр Zelo готуються до нового сезону занять для дітей Новина оновлена 30 серпня 2024, 16:25

Майже два роки у Харкові об’єднання митців за підтримки небайдужого бізнесу та меценатів проводять для дітлахів різні мистецькі заняття. Їхнім важливим аспектом є терапевтичний ефект щодо ментального здоров’я: відновлення та розвантаження нервової системи, полегшення стресу та позитивні емоції. Цю діяльність артцентру підтримує і фармацевтична компанія "Здоров’я".

За підтримки та фінансування фармкомпанії "Здоров’я" діти мають змогу безплатно відвідувати заняття з ліплення з глини. За цей час понад 600 маленьких харків’ян побували на уроках у справжніх митців. А ще — всі викладачі не лише досвідчені й вправні художники та скульптори, а й кваліфіковані фасилітатори, які знають як допомогти дітям через мистецтво позбутися тривожності й відновити свій ментальний стан.

Заняття не припинялися і влітку. Для багатьох дітей це було чи не єдиною можливістю поспілкуватися з однолітками та присвятити час мистецтву.

На початок нового навчального року колектив артцентру Zelo готує оновлення програми занять, у якому врахують усі побажання відвідувачів. Вони дякують своїм партнерам, які продовжують підтримувати дітей і вже висловили готовність працювати далі.

Олександр Доровський, засновник ТОВ "Корпорація "Здоров’я"", відомий активною меценатською діяльністю, переконаний, що це обов’язок кожного дорослого — дбати про майбутні поколінні і їхній добробут. За його ініціативи компанія стала постійним партнером артцентру. Окрім щотижневих занять долучалися й до проведення масових свят до Нового року, Дня захисту дітей.

діти - заняття з ліплення з глини

— Наші захисники боронять землю, на якій будуть жити ці діти. А ми маємо подбати, щоб це нове покоління росло здоровим, розумним і з любов'ю до рідної країни. Тому як відповідальний український бізнес продовжуємо допомагати військовим і турбуємося про тих, хто цього найбільше потребує, — зазначив Олександр Доровський.

Info Icon

Важливо: будь-яка інформація медичної тематики, розміщена на сайті Телеграф, носить інформаційний характер і не являється рекомендацією.
Застосування будь-яких медичних препаратів повинно бути узгоджене з лікарем.