Захист серця: як уберегтись від ішемічної хвороби та зберегти здоров'я

Читать на русском
Автор
1688
Кардіоаргінін-Здоров'я — оригінальний комбінований кардіологічний препарат
Кардіоаргінін-Здоров'я — оригінальний комбінований кардіологічний препарат

Препарат Кардіоаргінін-Здоров'я — це інноваційна розробка компанії "Здоров'я", що використовується для комплексного лікування серцево-судинної патології.

Ішемічна хвороба серця є одним з найпоширеніших сердечних захворювань у світі. Обмежений притік крові до сердечних м'язів призводить до сильного болю у грудях, серцевого нападу й інших серйозних ускладнень.

Попри досягнуті в останні десятиліття успіхи в профілактиці та лікуванні ішемічної хвороби серця, вона й досі є актуальною проблемою сучасної кардіології. Протягом тривалого часу фахівці вели пошук так званих цитопротекторів – речовин, що могли б запобігти негативному впливу кисневого голодування на життєздатність клітин.

Це завдання особливо важливе, оскільки основним патологічним станом, що виникає при багатьох захворюваннях серцево-судинної системи, є гіпоксія. Клінічні дані свідчать про те, що перспективним напрямом у боротьбі з цим є використання фармакологічних засобів, що зменшують гіпоксію та підвищують стійкість організму до кисневої недостатності.

У 95-97% випадків причиною розвитку ішемічної хвороби серця стають атеросклеротичні ураження коронарних артерій, що, своєю чергою, викликає недостатнє живлення серця, тобто ішемію. Провідна роль у процесі розвитку патології серцево-судинної системи належить дисфункції ендотелію (оболонки) судин.

За останні роки з'явилися лікарські засоби, первинний ефект яких зумовлений впливом на метаболічні процеси. Таким є препарат Кардіоаргінін-Здоров'я — оригінальний комбінований кардіологічний препарат. Це інноваційна розробка компанії "Здоров'я", що використовується для комплексного лікування серцево-судинної патології.

Одним з основних компонентів препарату є амінокислота аргінін.

Аргінін відіграє важливу роль у функціонуванні серця, зокрема при ішемічному захворюванні. Він виступає у ролі донатора оксиду азоту (NO), що має важливу роль у розширенні кровоносних судин, зменшенні запалення та захисті вид окислювального стресу. Оксид азоту також впливає на рівень кальцію у клітинах серця, що позитивно діє на його функцію.

Метаболічна кардіопротекторна дія препарату обумовлена здатністю діючих речовин активувати процеси енергозабезпечення серцевого м'яза, відновлювати обмін протеїнів у міокарді, стимулювати синтез амінокислот, аміносахарів і нуклеотидів.

Препарат застосовують для лікування дорослих у дозуванні по 15 мл сиропу на добу.

Боротьба з ішемічною хворобою серця може допомогти зберегти та покращити якість життя пацієнтів, поліпшити загальне самопочуття та підвищити витривалість до фізичних навантажень.

Кардіоаргінін-Здоров'я на захисті вашого серця!

Info Icon

Важливо: будь-яка інформація медичної тематики, розміщена на сайті Телеграф, носить інформаційний характер і не являється рекомендацією.
Застосування будь-яких медичних препаратів повинно бути узгоджене з лікарем.