Як зняти алкогольну інтоксикацію у домашніх умовах. Поради від фармацевтичної компанії "Здоров'я"

Читать на русском
Автор
3649
Як зняти алкогольну інтоксикацію у домашніх умовах. Поради від фармацевтичної компанії "Здоров'я"

Алкогольне отруєння — це інтоксикація всіх органів та систем організму, викликана вживанням великої кількості спиртного.

Концентрація алкоголю у крові продовжує зростати протягом 30-40 хвилин після припинення вживання, що призводить до погіршення симптомів. При дуже сильному отруєнні алкоголем необхідно негайно викликати швидку допомогу і може знадобитися госпіталізація. Іноді знімати інтоксикацію необхідно навіть при малій кількості вжитого, якщо, наприклад, спиртне було поганої якості.

Клінічна картина гострої алкогольної інтоксикації характеризується різноманіттям проявів і різним ступенем тяжкості залежно від дози етанолу. Йдеться насамперед про центральну нервову систему, оскільки етанол є психотропною отрутою, і про печінку, де здійснюються основні процеси його утилізації. Фармакотерапія гострих алкогольних отруєнь має бути спрямована на власне детоксикацію етанолу та токсичних продуктів його метаболізму (ацетальдегід, оцтова кислота, аміак) та на підтримку діяльності ЦНС, дихання, кровообігу.

Фармацевтична компанія "Здоров'я" випускає препарат ГЛУТАРГІН АЛКОКЛІН (діюча речовина аргініну глутамат — сіль аргініну та глутамінової кислоти) у формі таблеток та порошку для орального розчину. Основна концепція препарату ГЛУТАРГІН АЛКОКЛІН — це очищення організму від алкотоксинів, які і є причиною розвитку похмільного синдрому. У той час як більшість препаратів усувають лише симптоми (головний біль, нудоту), але не впливають на причину, або працюють як сорбенти.

Дуже важлива перевага препарату ГЛУТАРГІН АЛКОКЛІН у тому, що він може використовуватися як для профілактики сп'яніння та похмільного синдрому (якщо випити до вживання алкоголю), так і коли людина "перестаралася".

Для профілактики сп’яніння та гепатотоксичної дії алкоголю приймати 2 пакети або 2 таблетки за 1–2 години до прийому алкоголю чи інший варіант 1 пакет або 1 таблетку за 1 годину до прийому алкоголю та 1 пакет або 1 таблетку протягом 0,5 години після прийому алкоголю.

Приймання препарату на ніч, дозволяє очистити організм під час сну від алкотоксинів. Через це ГЛУТАРГІН АЛКОКЛІН знижує негативні прояви похмільного синдрому зранку: головний біль, нудоту, депресію, апатію. Це дає можливість прокинутися свіжим і бадьорим та активно розпочати день.

Гіпоамоніємічні ефекти препарату реалізуються шляхом активації знешкодження аміаку, а також посиленням виведення його з ЦНС та подальшої екскреції з організму. Завдяки цим властивостям препарату знижуються загальнотоксичні, у т. ч. нейротоксичні ефекти аміаку, як одного з продуктів метаболізму етанолу.

Дуже важлива перевага препарату ГЛУТАРГІН АЛКОКЛІН — він має гепатопротекторні властивості. Гепатопротекторна дія препарату зумовлена його антиоксидантними, антигіпоксичними та мембраностабілізуючими властивостями, що дає позитивний вплив на процеси відновлення клітин печінки. А вони зазвичай страждають від дії алкоголю у першу чергу.

ГЛУТАРГІН АЛКОКЛІН — чистий ранок без похмілля!

Info Icon

Важливо: будь-яка інформація медичної тематики, розміщена на сайті Телеграф, носить інформаційний характер і не являється рекомендацією.
Застосування будь-яких медичних препаратів повинно бути узгоджене з лікарем.