Магнітна буря очікується в жовтні ще один раз: як полегшити самопочуття

Читать на русском
Автор
4178
Магнітні бурі в жовтні Новина оновлена 06 жовтня 2022, 13:55
Магнітні бурі в жовтні

Наприкінці місяця слід дотримуватися правил, аби вберегти себе

Хоча жовтень зустрів нас не дуже приємною погодою і середньою магнітною бурею, очікування щодо найближчого місяця є доволі позитивними. У наступні 25 днів українців застане ще тільки два дні бурі через геомагнітні коливання.

Про це повідомило українське інтернет-видання "Вікна-Новини". У жовтні цього року українці можуть не хвилюватися про те, що магнітні бурі застануть їх зненацька і потужно вплинуть на самопочуття. Стало відомо, що 1 жовтня вже закінчився перший період сонячної активності. Надалі трохи більш потужні, але все одно не найсильніші бурі можна очікувати лише наприкінці місяця, а саме на вихідних 29 і 30 жовтня.

Видання також опублікувало календар магнітних бурь на жовтень. Згідно з ними, їх буде небагато, і всі вони підпадають під категорію слабких.

жовтень, магнітні бурі
Магнітні бурі у жовтні

Навіть враховуючи те, що магнітні бурі будуть слабкі, важливо вберегти себе, якщо вони впливають на вас сильніше, ніж на інших людей. Для того, щоб максимально зменшити вплив бурі на життя, можна слідувати низці простих порад:

  • відмовитися від шкідливої їжі й алкоголю;
  • дотримуватися режиму сну;
  • більше гуляти на свіжому повітрі;
  • їсти більше корисних продуктів;
  • приймати частіше контрастний душ.

Як повідомляв "Телеграф" раніше, магнітні бурі прогнозують в жовтні доволі часто. Дати і рекомендації розповіли фахівці.

Info Icon

Важливо: будь-яка інформація медичної тематики, розміщена на сайті Телеграф, носить інформаційний характер і не являється рекомендацією.
Застосування будь-яких медичних препаратів повинно бути узгоджене з лікарем.