Усі корисні складові знаходяться у жовтку
Яйця є одним з найпоширеніших продуктів, які вживають люди. Їх додають у випічку, салати, фарш та ласують ними як самостійною стравою. Саме поєднання білка і жовтка забезпечує правильний баланс білків та жирів, але найкориснішою його частиною фахівці все ж вважають саме жовток.
Як на своїй сторінці в соцмережі повідомила фахівець з правильного харчування та нутриціолог Людмила Горбуля, яйця містять в собі вітаміни А, D, E, K, вітаміни групи B, велику кількість мінералів, а також холін. Усі вони є надзвичайно корисними для мозкової діяльності.
Під час систематичного вживання яєць в організмі людини підвищується правильний рівень холестерину, знижується ризик розвитку атеросклерозу, серцево-судинних захворювань, інсульту та навіть виникнення катаракти.
Фахівчиня запевняє, що саме жовтки містять усі корисні речовини, а також більшу частину білка, який знаходиться у продукті. Саме тому рекомендовано вживати їх повністю.
Раніше "Телеграф" повідомляв, у чому користь гарбузового насіння для чоловіків та жінок та чому варто вживати хоча б по сто грамів не смажених білих зернят кожного дня.
Важливо:
будь-яка інформація медичної тематики, розміщена на сайті Телеграф, носить інформаційний характер і не являється рекомендацією.
Застосування будь-яких медичних препаратів повинно бути узгоджене з лікарем.