Марина Боржемська розповіла, які продукти краще не поєднувати між собою і чому

Читать на русском
Автор
Правильне харчування Новина оновлена 10 вересня 2021, 12:39
Правильне харчування

Фітнес-тренер Марина Боржемська назвала найбільш несприятливі поєднання продуктів.

Відомий український фітнес-тренер і експерт по харчуванню Марина Боржемська, яка раніше розповіла, чи можна їсти перед тренуванням, поділилася зі своїми підписниками ще одним принципом правильного харчування.

На своїй сторінці в Інстаграм тренер назвала найбільш несприятливі поєднання продуктів, і пояснила, чому не варто поєднувати їх.

Картопля і м’ясо. М’ясо погано поєднується з крохмалистими, що викликає бродіння, яке призводить до здуття живота, довгого процесу перетравлення їжі і дискомфорту.

Ананас і йогурт. Поєднання ананаса з молочними продуктами серйозно шкодить організму. Фрукт містить в собі ферментний комплекс, який в поєднанні з молочними продуктами може викликати інтоксикацію.

Вино і десерти, фрукти, сир. Вино стимулює вироблення інсуліну і сприяє прискоренню засвоюваності цукрів, що призводить до збільшення жирових відкладень. Так що, якщо хочеться випити вина, то краще замовити до нього овочі та рибу.

Раніше, "Телеграф" писав, що Марина Боржемская розповіла, як худнути без шкоди для здоров’я.