Стартував Всеукраїнський шкільний конкурс СуперУрок з STEAM

Автор
575
Стартував Всеукраїнський шкільний конкурс СуперУрок з STEAM

Втретє команда EdPro проводить конкурс #SuperUrok, уже відомий серед школярів з усієї України. Цьогоріч учасники будуть робити свої STEAM-проєкти.

Цього разу учні 5-11 класів, під менторством свого учителя, можуть створити STEАM-проєкт, записати презентаційне відео (до 10 хв) і розмістити на власному YouTube-каналі.

Переможці можуть отримати дуже цінні призи:

Комани-фіналісти отримають річну ліцензію на mozaBook Multilingua вартістю 8 344,00 грн

  • 1 місце — планшети iPad
  • 2 місце — смартфони
  • 3 місце — колонки

Вчителі команд-призерів отримають поїздку в місто Сеґед (Угорщина) на конференцію від компанії виробника освітньої програми Mozaik Education.

Як подати проєкт

  1. Умови для участі в конкурсі дещо відрізняються від минулорічних. Адже, крім відео, команди будуть готувати документз показниками, розрахунками і обґрунтування освітньої цінності проєкту:
  2. Зареєструватися на участь у конкурсі
  3. Зробити командою STEAM-проєкт
  4. Скористатися такими навчальними інструментами та обладнанням: програма mozaBook (активована чи в демонстраційному режимі), інтерактивна дошка чи панель, камера чи смартфон для запису відео
  5. Записати презентаційне відео STEAM-проєкту тривалістю до 10 хв.
  6. Опублікувати відео на YouTube-каналі (шкільному або будь-кого з учасників команди)
  7. Заповнити Лист учасника конкурсу #SuperUrok2020 з STEАM з документом “STEAM-проєкт2020” до 23:59 1.05.2020

Участь в конкурсі — безкоштовна. Шкільне змагання #SuperUrok відбувається втретє, кожного року збираючи більше пів тисячі учнів та вчителів.

Поради батькам, як робити уроки з дітьми без нервів

STEAM-освіта — популярна у світі, але в Україні вона тільки виходить на масштабний рівень, тому для багатьох учасників це буде стартом для подальшого навчання і роботи, якщо говоримо про вчителів, а можливо хтось відкриє для себе своє покликання чи напрям, у якому буде розвиватися.