Нові фото новонародженої доньки Міли Йовович зачарували милістю (Фото)

Автор

Діти Мілли Йовович ні на мить не відходять від новонародженої сестри - милості цих фото немає меж.

Мілла Йовович і її старша дочка Ева Габо не перестають тішити Інстаграм спільними фото з новонародженою сестричкою Оушан. Схоже, діти актриси ні на мить не відходять від дівчинки. З такою підмогою знаменитості не доведеться шукати няню.

Фото з 4-річною Дешілл і новонародженої Оушан 12-річна Ева публікує на особистій сторінці у соцмережі. Під знімками дівчинка ділиться історіями та досвідом свого першого спілкування з сестричкою.

"Вона так чекала появи малятка. Зараз вона допомагає їй у всьому і заспокоює її, коли вона плаче. Так чарівно бачити, як вона обіймає крихітку і співає їй колискові. Як родина, ми не могли б пишатися більше нашою старшенькою", - очевидно, пишуть для сторінки дівчинки її батьки.

Як додали під знімком, Оушан зростає з двома мамами: "Ти найкраща, Ево! Дякую за твою допомогу, ми всі так тебе любимо!"

З'являється на знімках дівчинки і 4-річна Дешілл. І якщо фізично допомогти сестрі вона ще не може, то частиною компанії стає залюбки.

Селена Гомес снялась в горячей фотосессии

Новонароджена Ошин - третя дитина в родині Мілли Йовович і 54-річного британського режисера Пола Андерсона. Пара зустрічалася з 2002 року і зіграла весілля у 2009-му.