Які продукти взагалі не можна давати дітям

Автор
578
Які продукти взагалі не можна давати дітям

Полиці сучасних магазинів просто ломляться від різноманітності дитячих продуктів, але чи всі з них можна давати малюкам?

Сьогодні маркетологи навчилися філігранно маніпулювати нашою підсвідомістю і ми деколи самі не помічаємо, як ведемося на їх хитрощі. Безліч продуктів, які ми вважаємо дитячими, насправді такими не є, інформує Ukr.Media.

Що ж змушує нас обманювати себе?

Барвиста упаковка. Якщо ми бачимо на упаковці продукту яскраве зображення мультиплікаційного героя, то неусвідомлено відразу відносимо його до дитячих. Всередині ж може виявитися повний набір "хімії", що і для дорослого то шкідливо.

Бонус у вигляді іграшки. Багато виробників комплектують свою продукцію "безкоштовними" іграшками. Наприклад, магнітиками або наліпками з героями мультиків, міні-розмальовками і так далі. Такий бонус знову ж таки примушує нас повірити в дитяче призначення продукту.

Дитяча назва. Часто на упаковках можна побачити зменшувально-пестливі написи: водичка, сочок, котлетки і так далі. Таке найменування продуктів та ще й великим шрифтом знову ж робить на підсвідомості відсилання до дитячих товарів.

4 корисних способи виховати сина, який поважатиме жінок

Ще один момент — це продукти, які навіть з позначкою "дитячі" просто протипоказані малюкам. До них відносяться:

Дитячі сосиски. Будь-які покупні сосиски — це шкідлива їжа, тим більше для дітей.

Бублики-малютки. Як показали перевірки, їх склад не підходить для дитячого організму.

Дитяча вода. Перевірки також продемонстрували, що в пляшках популярних ТМ знаходиться все що завгодно, але не безпечна для дітей вода.

До вибору продуктів для дітей варто підходити дуже уважно, адже виробники винаходять все нові і нові прийоми.