Магнітна буря 17 січня: що це означає для метеозалежних

Читать на русском
Автор
11241
Сонячна активність яка впливає на нас (фото створене з допомогою ШІ)
Сонячна активність яка впливає на нас (фото створене з допомогою ШІ). Фото Телеграф

Слабкий удар, але все одно відчутний

Сьогодні, 17 січня 2024 року, очікується слабка магнітна буря. Прогнози Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних досліджень США (NOAA) свідчать про те, що К-індекс бурі становитиме від 2 до 3.

Слабкі магнітні бурі, як правило, мінімально впливають на людей, як повідомляє tsn.ua. Однак вони можуть викликати деякі неприємні симптоми, які можуть ускладнити повсякденне життя.

Деякі поради для метеозалежних людей

Якщо ви метеозалежні, ви можете зробити кілька речей, щоб зменшити ризик виникнення неприємних симптомів під час магнітної бурі:

  • Відмовтеся від кофеїну та алкоголю.
  • Пийте багато рідини, щоб запобігти зневодженню.
  • Відпочивайте якомога більше.

Якщо ви будете дотримуватися цих порад, ви зможете зменшити ризик виникнення неприємних симптомів під час магнітної бурі.

Важливо: інформація на порталі Telegraf.com.ua, яка стосується здоров’я та медичної тематики, носить лише інформаційний характер і не є кваліфікованими медичними порадами у лікуванні патологічних станів. Будь-які поради щодо прийому медпрепаратів та лікуванні хвороб можуть давати лише кваліфіковані спеціалісти. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров’ям — зверніться до лікаря.

Раніше "Телеграф" розповідав, про прогноз магнітних бур на Землі протягом до 24 січня 2024 року.

Info Icon

Важливо: будь-яка інформація медичної тематики, розміщена на сайті Телеграф, носить інформаційний характер і не являється рекомендацією.
Застосування будь-яких медичних препаратів повинно бути узгоджене з лікарем.