Пару крапель аптечного засобу і герань цвістиме цілий рік

Читать на русском
Автор
2106
Палітра кольорів - це про герань
Палітра кольорів - це про герань. Фото instagram.com/geranielenas/

Йод і борна кислота здатні створити чудо з геранню

Герань є дуже популярною кімнатною рослиною, яка зазвичай милує око красивими квітами різноманітних відтінків. Однак якщо рослина перестала цвісти, треба подумати про її здоров’я.

Уніан пише, що звичайні аптечні засоби здатні на справжні дива та перетворення з домашніми рослинами. Найпростіші з них – йод та борна кислота, які доступні кожній господині.

Йод
Йод корисний не лише для герані

Аби виготовити просте добриво, потрібно одну краплю йоду розчинити у літрі води. Воду краще брати кімнатної температури. За добу до поливу грунт потребує зволоження, а також варто його розпушити. Наступний етап – кілька столових ложок готового добрива вилити в землю.

Герань
Сортів герані є безліч

Дієвою також є борна кислота. Аби виготовити таке добриво, варто в літр води висипати один грам борної кислоти і цим розчином підживити герань. Однієї склянки для рослини середнього розміру буде достатньо.

Якщо ж герань себе добре почуває, а треба її лише профілактично підживити, то варто зробити такий розчин: на два літри води – один грам борної кислоти. Цим добривом обприскати квітку з пульверизатора.

Раніше ми писали, що не можна робити з геранню взимку. Зверніть увагу на температуру цього періоду.