У столиці відновила свою роботу молочна фабрика-кухня
- Автор
- Дата публикации
Поки свою продукцію завод реалізує лише на замовлення районних управлінь охорони здоров’я
Єдиний в Україні виробник молочних продуктів, де не використовується ручна обробка, відновив свою роботу, повідомляє ТРК “Київ”.
Два роки тому саме людський фактор став причиною масового отруєння дітей продуктами молочної фабрики-кухні. Після такого випадку київських дітей почали годувати сухими сумішами. Це спричинило збільшення кількості випадків захворювання на алергії та дисбактеріози. Тому за ініціативи міської влади у березні цього року завод відновив свою роботу.
Тепер він годує близько п’ятисот столичних дітей до одного року та малюків другого і третього року життя з малозабезпечених родин. Поки свою продукцію завод реалізує лише на замовлення районних управлінь охорони здоров’я. Згодом планує виходити на мережі великих супермаркетів.